Gan Izzy nyheder

Color_CGI_Logo_150.jpg

Klik her for billeder

Man, d. 25. juli

Sikke en fantastisk første dag vi havde her i Gan Israel daglejr, med glade børn og masser af god stemning!

Vi startede dagen med morgensamling, hvor vi fik sunget og danset. Efterfulgt af mange forskellige aktiviteter såsom, tegning, lejede spindelvæv, bagning osv.

Efter en dejlig frokost, tog vi på udflugt til post og telemuseum, hvor vi fik lov til at lave vores egne frimærker og hørte en masse interessante ting om kommunikation igennem tiderne, - det fangede virkeligt børnenes interesse, da der også var en masse ting børnene kunne prøve.

Derefter kom vi tilbage til lejren, til fejring af Olivers 6 fødselsdag. Hurra! hurra! Tilllykke Oliver!

Vi havde en dejlig dag i dag og glæder os til endnu en skøn dag imorgen!

Tirsdag, d. 26. juli

I dag anden dag af Gan Israel daglejr, havde vi det igen rigtigt sjovt.

Temaet for idag var brachot (velsignelse) - taknemlighed, vi lavede en masse sjove aktiviteter, relaterede til emnet, bl.a. har vi plukket blommer, haft frugt og gronsagesmagning, lavede fake smoothies ud af farvet salt og meget mere.

Vi var også i parken hvor vi fik brugt en dejlig masse energi. Efter en velsmagende frokost, tog vi med bussen til Degnestavnen, et kæmpe udendørsareal med masse af seje aktiviteter for børnene bl.a. fik børnene lov til at stå på rulleskøjter, spille fodbold, hoppe hinke, prøve svævebane og meget andet.

Vi nød dagen sammen med jeres børn og glæder os til endnu en dag imorgen!

Onsdag, d. 27. juli

Så starter dagen med superflotte malerier og endnu en fantastisk morgensamling, med en masse dejlig energi.

Dagens tema var venskab, så derfor fortsatte drengene til fodboldbanerne, og pigerne lavede smukke figurer og vennearmbånd. Derefter skulle vi egentlig til en bondegård, men alle børnene havde det sjovt med alle aktiviteterne, at vi ikke havde tid. Derfor gik vi til Kongens Have for at se et supersjovt marionetteater, efterfulgt af mere fodbold. Hjemme igen till snack og ballonfest, sikken dejlig dag!

Det har været så hyggeligt og desværre er dagen allerede gået, men......

.....Vi har jo endnu en dejlig dag imorgen!!!

Torsdag, d. 28. juli

Torsdag,endnu en dejlig dag på Gan Israel daglejr. '

I dag var bare helt fuld af aktiviteter. Dagen var opdelt i piger og drenge. Pigerne blev hjemme i dag og havde en rigtigt hyggedag, med masser af kreative pige aktiviteter, såsom at lave lys, smoothies, se teaterstykke og meget mere. Mens drengene var på rigtigt drenge udflugt, til VM i BMX som var virkeligt sejt og som drengene var helt vilde med.

Tilmelding her

Man. d. 19. juli

Wow, første dag er allerede gået på daglejren Gan Izzy. Dagen startede med davne og en sjove lege om kosher mad samt tilhørende brachot. Dernæst tog de fantastiske Gan-Izzy-børn på tur til Soppesøen i fælledparken, efterfulgt af en udflugt til legepladsen i fælledparken med Danmarks enestående suttetræ.
Inspireret af VM FIFA spillede drengene en kæmpe fodboldkamp med lederne og det var ikke svært at se, hvem der var bedst og hvem der syntes, at reglerne faktisk spillede en rolle.
Pigerne følte sig langt fra overset, de var optaget af kunst, hvor emnet var frugt og grønt og resultatet blev et megalangt grønsagssugerør.

Med et ord eller flere var dagen super! Og vi lederne glæder os allerede til imorgen!
 

Tirs. d. 20. juli

Anden dag på Gan Izzy daglejr er gået super hurtigt. Turen gik til Rødovre mini Zoo og dyrerne var mindst lige så spændte som børnene. På trods af Rødovre ligger i København, nævnte flere af børnene, at togturen var ligesom at rejse til udlandet. Det er svært at sige hvilke af dyrerne, der vægte mest interesse, men både Salomon, Benjamin, Gaya og Rebekka mente, at de store kaniner fra Australien var godt ønske til chanukah - om det ønske bliver opfyldt må tiden jo vise. Jakob, Uriel, Joseph, Stefan og Ariel klistrede øjne til spejlet for at få et glimt af hajerne og der var lange diskussioner om, hvem der du turde at banke på ruden, men missionen blev dog ikke fuldført. Laura, Rebecca, Noah og Leah fandt fiskene interessante og der gik lang tid med at vurdere, hvem der kunne lave den helæt perfekte fiske-trudt-mund. Vinderen er stadig uvidst.
Gan Izzy børnene og dyrerne var fantastiske, men lederne bestemtesig for, at børnene var at foretrække, så dagen i morgen kunne blive mindst lige så sjov!

Onsd. d. 21. juli

Tredje dag af Gan Izzy er nu gået, og det har været en fantastisk udendørsdag. Gan Izzy børnene drog til Remise Parken på Amager for at udforske denne verden. Parken er delt op i 4-5 legepladser, så der er noget for alle.
Lilah var optaget af slottet, Tram var betaget af svævebanen sammen med Gaya, Noah, Jonathan, Rebecca og Leah. Yderlige havde legepladsen også en dyreafdeling med geder, høns, køer og heste – hvis man ikke vidste, hvor Salomon, Benjamin, Uriel, Jacob og Ariel var, kunne man med fordel lede dér.
Da tiden til at tage hjem var kommet, skete der, det man frygter med 27 børn i en Metro. Den stoppede. Men hvad man troede ville være et mindre mareridt, viste sig at være noget børnene elskede. De blev sammen enige om, at det var noget af det sejeste.

Endnu en dag venter på os imorgen med interessante eventyr, som venter på at blev oplevet!

Tors. d. 22. juli

Wow, det er helt utroligt at tænke på, at næstsidste dag på Gan Izzy daglejr er gået så hurtig. I dag har temaet været jødiske hellige og det startede med, at gan Izzy børnene tog med det 'jødiske tog', som startede ved Shavout og sluttede ved Rosh Hashanah. Shiur blev givet af Rochel, som forklarede de jødiske hellige, mens børnene optaget hørte på spændende historie samt deres smagsløger blev tilfredstillet med æbler og honning samt Hamentashen.
På trods af det 'jødiske tog' tager os mange spændende steder hen, blev Gan Izzy børnene nødt til at tage bussen hen til National Museet og turen var det hele værd - lige fra det gammeldags skib til kinesiske kiosker og videre til vikinge afdelingen. Spørger man Jacob, Uriel, Lilah, chanchi, Laura og stefan var en af deres ynglingssteder det gamle vikingeskib samt tøjet som hjalp med at leve dem fuldstændig ind i de vigtige roller. der var også en tegne afdeling som de fleste af børnene tilbragte meget tid ved, her lavede vores egen leder Bayla tegninger af børnene, hvilket lignede på en prik.
Tilbage på lejren legede vi 'giv pakken videre', hvor alle Gan Izzy var så utrolig heldige at få en lille gave, men ikke uden at arbejde lidt for det. Rebecca skulle bl.a. lave 10 sprællemænd, Stefan skulle sige pasuk shema, Benjamin løbe baglæns rundt om rundkredsen, Rebekka hinke og mange andre udfordringer, som Gan Izzy børnene var mere end parate til at kaste sig ud I.

Der er ikke andet at sige end, vi glæder os alle til imorgen og til at se, hvad denne dag bringer af sjove filurligheder.

man. d. 20. juli

Der var en meget spaendende gruppe børn, som mødte på den første dag på Gan Israel lejeren.

Børnene begyndte med at arbejde på en bog som de vil få med hjem den sidste dag. Børnene lavede håndaftryk med maling, og de pyntede også sterin lys. Senere på dagen lavede vi en masse fantastiske sjove ballon-leg.

Efter frokost tog vi på tur til trafiklegepladseni Fælledparken. Der havde bønerne det sjovt. På trafiklegepladsen kørte boernene i go-carts, og de skulle se på trafikskilte.

Der var en super dag!

tirs. 21. juli

Dagen begyndte med fri leg oppe i lege-rummet. Dernaest var der forskellige aktiviteter: boernene lavede forskellige leg om kosher - og om hvilke brachot vi siger. Derudover lavede boernene deres eget modellervoks - nogle lavede challot nogle lavede alef - bet og andre lavede deres egne kunstvaerker. Pigerne bagte deres egne havrgrynskugler, som de fik lov til at spise senere. Alle har også lavet maget kreative figure af groentsager, som de også fik lov til at spise.

Efter frokost gik alle boernene i Kongens Have hvor vi så et fanstastisk teaterstykke, med en mariehoene og en myg. Efter teaterstykket spillede vi fodbold som boerne havde der meget sjovt med.

Vi havde endnu en fantastisk dejlig dag på Gan Israel lejeren.

ons. d. 22. juli

I dag var det chagim - dag. Børnene legede mange lege, lige som et sjovt forhindringsløb til pesach, de bagte aznei haman, og nogle andre aktiviteter til vores forskellige dejlige hellidage. Vi har også lavet chagim teater.

Efter frokost gik alle børnene til Post og Telemuseet, her fik alle børnene en rundvisning af en dame fra museet. Damen viste hvordan man ringede til hinanden i gamle dage. Senere lavede børnene deres egne frimærker som de får med hjem i morgen. Børnene kunne også skrive med fjer og blæk.

Da vi kom tilbage til Chabad huset lavede børnene deres eget kunstværk.

Igen en spændende dag på Gan Israel lejren! Vi ses igen imorgen.

Tors. d. 23. juli

Vi begyndte dagen med leg i legestuen. Temaet i dag var Israel. Børnene lavede deres egen israelske salat, og de fik taget billeder ved grædemuren. De lavede også kongekroner som Kong Davids krone.

Efter frokost tog vi til Deborah Centret hvor børnene sang for de ældre, nogle af børnene havde plukket blomster til de ældre som de gav dem. Børnene fik også talt med de ældre og det blev de ældre mennesker meget glade for det udførte en rigtig flot mitzva.

På Deborah Centret fik børnene saft, vand og chokoladekage. Efter vi havde besøgt de ældre gik vi hen til to legepladser, på den ene var der en meget stor rutchebane som var rigtig sjov.

Vi havde endu en fantastisk dag på Gan Israel lejeren:-) Vi ses igen imorgen til den sidte dag på Gan Israel lejeren.

MAn. 16. juli, 07

With a very loud happy welcome song, day camp 07 started off! Line/up, followed by morgen samling and heart pillow stuffing informed us that the theme is ahavat yisrael/ loving your fellow. 3d art and Musical chairs,magnet making, hug a bear, live tic tac toe and heart frame making were part of the great program.

Then a nutritious lunch by Anat of food art along with Elijahu Sona, our general manager's help. Then off we went to trafiklegepladsen for alot of fun and lots of drinks along with some water fighting/splashing.

Looking forward to tomorrow!

Tirs. d. 17. juli

Vi løbe,løbe, løbe, hoppe ud....... line- up excercise and cheers and song. We made havegryn- kokos balls, another page for our scrapbook and jumped in the pude rum.There was a fun karnival with different booths such as popcorn race, squirt the candle out, find the gold, the drink race, etc.

Sports, pasta painting and match it before lunch, and then we were off for a treat. MArionetteater, here comes Gan Izzy!!!!

Can't wait for tomorrow!

Ons. d. 18. juli.

Wow! What a day! We started with making a page for our scrapbooks. Today's theme was Tzedakah- charity.

WE made tzedakah boxes and little wallets to hold some coins to have handy for the box. We had a marching band, we painted with our mouths, not totally- but with blowing the paint - very very cool results. We played sports, some more games, had a yummy lunch of Anat's amazing fish burgers. Then we went off to a real bøndegård! It was gr8.

Vi ses i morgen!

Tors. d. 19. juli

Israel's dag!! We traveled to lots of cities in Israel- on hte CGI express flight. At each city we got to do something, like squeezing oranges from Jaffo, or putting a letter in the kotel in Jerusalem. We wrote letters tio the amazing soldiers in the Israeli army and of course ate Israeli yummy food! THen off to zoo city to see lots of animals-