SE VIDEO HER!!

Gan Israel har et velfortjent renomme som trendsætter med innovative idéer, kreative programmer og nye aktiviteter.

Gan Israel sommer lejr - overnat

Gan Israel sommer dag lejr

Det er en lejr som børn spændt venter på hele året, lige fra de helt unge til de mere ’erfarne’ deltagere. Det hele foregår i en sjov, lærerig og afslappet atmosfære, som er med til at skabe det tætte sammenhold mellem både lederne og børnene.

Vi har en sommer og vinter overnatningslejr, for børn 8-14, og i løbet af sommeren have vi også en daglejr som varer en uge. Vores hurtigt voksende daglejr kan tilbyde en vidunderlig mulighed for, børn i alderen 3-10 kan få deres første sommerlejr oplevelse. Børnene bliver guidet i organiserede aktiviteter, leg og sociale færdigheder af kærlige, tålmodige og hjælpsomme leder, som i løbet af året arbejder som lærere for børn i børnehaver og de mindre klasser.

Vores billedskønne lejrsteder er udstyret med smukke faciliteter, som bl.a. bruges til sport, drama, sløjd og andre berigende aktiviteter. Vores erfarne personale hjælper børnene med at udvikle deres evner, opbygge deres selvværd og lærer dem om ærligt spil.

Denne hjemmeside vil give dig de nødvendige oplysninger om lejren. Hvis du dog skulle sidde inde med spørgsmål, forslag eller lign. Skal du være mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Med Venlig Hilsen

Rochel Loewenthal

Lejr Leder

Mere om vores lejr

Gan Israel er meget mere end bare en pause i skole året, eller en almindelig vinterferie. Det er et sammenhængende program som er designet til at styrke kroppen og sjælen. Det giver dit barn en rig og fornøjelig sommerferie, med masser af sjov og spænding, samt en masse venskaber og lærerige erfaringer.

Personalet

Børns udvikling er en essentiel ingrediens for en god lejr oplevelse. Derfor er vores personale hemmeligheden bag vores succes. Vores erfarne ledere er kendt for deres varme personlighed og evne til at sørge for individuelt for ethvert barn. Mange ledere kommer tilbage år efter år, og bidrager med deres ekspertise og skaber kontinuitet. Enhver leder er en rollemodel for børnene, og garanterer dem et venskab som varer evigt!

Kultur
Gan Israel deltagere opnår en dybfølt stolthed over deres jødiske arv, og en kærlighed til landet Israel. Ugentlige Jødiske temaer bliver undervist gennem spændende aktiviteter, historier, sange, lege og konkurrencer, som alt sammen er en del af den unikke Gan Israel oplevelse. Kombineret med gruppe diskussioner og uddannelses programmer, puster disse begivenheder nyt liv i skønheden ved vores traditioner og værdier.

Aktiviteter og Ture
Under hele forløbet vil der være nogle heldags udflugter til forskellige lokale attraktioner så som bowling centre og endda forlystelsesparker. Selvfølgelig vil dette være som supplement til karnevalsaftner, shabbat fester, challa bagning, modeshows og meget mere.

Måltider

Hver dag kan børnene nyde 3 varme måltider, foruden snacks. Vi har et fortræffeligt køkken personale, som også er forældre og tilbereder sund, nærende og velsmagende mad 'døgnet rundt' (bogstavelig talt)
Snack består normalt af frugt eller grønt, eller kiks med syltetøj o.l.

Kantine

Børnene har også muligheden for at købe Nosh (slik) som f.eks. Chokolade, bambam tyggegummi på lejren.

Daglejr

Madprogram

Kosher varme måltider vil blive serveret hver dag uden ekstra omkostninger.

Snacks bliver delt ud to gange om dagen, og børnene får ice pops dagligt.

Vi giver hele tiden børnene noget at drikke i løbet af dagen.

Gan Israel Vinter lejr

Gan Israel sommer lejr - overnat

Gan Israel sommer dag lejr 

 

Lad venligst Deres barn medbringe denne helbreds erklæring på turen samt kopi af

sygesikrings bevis.

 Flg. bedes venligst medbringes.

 

 

 skjorter, T shirts, og sports tøj

 bukser / nederdele

 undertøj, strømper

 sko

 pyjamas, hjemmesko, badekåbe

 regntøj

 håndklæder

 sweater

 vasketøjspose

 sovepose, eller sengetøj

 toilettaske, med tandbørste, tandpasta sæbe shampoo, kam eller børste.

 lommelygte.

 Siddur

 

 

Der bør være navn i alt medbragt tøj og ejendele.

 

Vi anbefaler også, at barnet får lidt lommepenge med, da der vil være mulighed for, at købe snacks og lignende på ture og i vores kiosk (100-200 kr. er fint).

- Medtagne dyre og værdifulde genstande, såsom Ifones, digitale kamera, gameboys og Ipods bør minimeres, idet de kan blive væk, gå i stykker eller blive stjålet. Vi kan ikke påtage os ansvaret for dem.