MED FÅ ORD: 

JUDA - Jødedom formidlet gennem kunst - et jødisk program for børn - der vækker jødedom til live. 

JUDA -  et projekt uden lærebøger. De typiske arbejdsbøger og -blade med undervisningsforløb er erstattet af et inspirerende samvær, der er præget af kreativitet og interaktion. Med sin baggrund i et engageret miljø er JUDA velegnet for ALLE jødiske børn - hvad enten de allerede følger et andet jødisk undervisningsprogram eller ej. 

MED FLERE ORD: 

VORE ELEVER: 

JUDA henvender sig til børn i alderen fra 3 år og opefter og består af klasser, der er inddelt efter alder. ALLE jødiske børn er velkomne. 

 

VORES UNDERVISNINGSPLAN: 

I JUDA består kernen i undervisningen af lektioner, der fokuserer på forberedelse af fester, af Bibelhistorie, jødisk observans, jødiske værdier og kredsløbet i årets og livets begivenheder. 

 

Udover lektioner for at skabe opmærksomhed om helligdage før hver jødisk fest, vil hver enkelt aldersgruppe fokusere på et alderssvarende emne hvert år. Det vil ske efter et rotationsprincip, så lektionerne kan forblive spændende og relevante. 

 

 

VORES "IKKE - FORDØMMENDE" POLITIK: 

I JUDA tror vi på, at "et godt valg er et kvalificeret valg". Derfor stræber vi efter at udruste vore elever med den viden og de positive, jødiske oplevelser, der sætter dem i stand til at foretage gode og velovervejede valg - ikke bare her og nu, men gennem hele livet. 

 

Vi er meget bevidste om, at hvert barn har sin helt egen baggrund, og vi er klar over det faktum, at niveau for engagement og forpligtelse varierer. 

 

 

PROGRAM OG GEBYR: 

JUDA er et tilbud MANDAG eftermiddag, der vil være yderligere information herom.

 

JUDA program: KL. 15.30 - 17.00. Aftensmad kl. 17.00 - 17.30. 

 

GEBYR: 

Vi har mulighed for at tilbyde dette program for 300 kr. pr. måned eller 2000 kr. for ét år.

SCHOLARSHIPS:

Vi føler meget stærkt, at ethvert jødisk barn skal have mulighed for at modtage en jødisk undervisning. Takket være en sponsor med passion for en kreativ, jødisk uddannelse har vi scholarships til uddeling. I er velkomne til at kontakte os i så henséende. [email protected] 

 

REGISTRERING: 

Vi ser frem til at dele oplevelsen og spændingen i JUDA med jeres børn. For yderligere information eller for en uddybende samtale, er I altid velkomne til at tage kontakt til os.